FAMILY CAFÉ

Ons kindvriendelijk family café is erop gericht om ouders, opa’s en oma’s optimaal te laten genieten van spelende kinderen en elkaar. Door de uitdagende speelhoek kunnen de kids zich bezig houden terwijl de ouders genieten van een momentje ontspanning.

De menukaart biedt veel lekkers van ontbijt met verse Granola, lunch met diverse luxe bagels, frisse salades tot heerlijke borrelhapjes. Als je even écht wil genieten dat is dit de place to be. Naast lekker eten biedt het family café ook een aantal bijzondere drankjes. Zo wordt er met veel liefde fairtrade Puro koffie geserveerd. Ook de losse thee’s van Senza zijn bijzonder doordat ze geselecteerd zijn uit de beste theetuinen ter wereld. Ook zijn er diverse verfrissende drankjes zoals Pinky Rose, Fentimans, Homemade ice tea en verse smoothies.

Vanaf woensdag 20 mei 2018 staat ook het terrasje uit op de idyllische binnenpatio. Kindjes kunnen hier lekker buiten spelen en genieten van een Sprim fruitijsje. Ouders zakken weg in de loungebanken en kunnen even lekker bijkletsen.

FAMILY CAFÉ

Ons family café is erop gericht om ouders, opa’s en oma’s optimaal te laten genieten van spelende kinderen en elkaar. Door de uitdagende speelhoek kunnen de kids zich bezig houden terwijl de ouders genieten van een momentje ontspanning in het toch al zo hectische leven.

 

De menukaart biedt veel lekkers van ontbijt met verse Granola, lunch met diverse luxe tosti’s en frisse salades tot heerlijke borrelhapjes. Als je even écht wil genieten dat is dit de place to be. Naast lekker eten biedt het family café ook een aantal bijzondere drankjes. Zo wordt er met veel liefde fairtrade Puro koffie geserveerd. Ook de losse thees van Senza zijn bijzonder doordat ze geselecteerd zijn uit de beste theetuinen ter wereld. Ook zijn er diverse verfrissende drankjes zoals Pinky Rose, Fentimans, Fritz Kola, Homemade ice tea en verse smoothies.

 

Vanaf woensdag 5 juni staat ook het terrasje uit op de idyllische binnenpatio waar kan worden genoten van de lekkere Sprim fruit ijsjes of romig vanille-ijs met verse aardbeien.

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Open chat
Hi! Wil je graag reserveren of iets vragen? We helpen je graag!
Liefs, Team Confetti