YAY! Confetti maakt van elke dag een feestje!

Confetti is de eerste kids conceptstore in Maastricht. Dit concept moet je beleven! De unieke stijl van de kinderwinkel met de kleurrijke pasteltinten gecombineerd met zacht underlayment houten interieur maakt het geheel tot een Scandinavische ‘look’ die je ogen doen twinkelen.

 

Daarbij komen de leuke merkjes en de diversiteit van producten variërend van: spaarpotjes, feestversiering, nachtlampjes, kleertjes, cadeautjes en handgemaakte hebbedingetjes. Naast de webshop Happily ever after deco waar je gemakkelijk van thuis uit de leukste cadeautjes shopt is een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard. Het leuke van het concept is dat de kindjes, papa’s, opa’s en oma’s gezellig mee kunnen komen want aan de winkel Confetti grenst ook nog eens het gezelligste family café van Maastricht. Geheel in de zelfde sfeer en stijl.

 

De winkelcollectie van Confetti is voor velen al bekend van de webshop Happily ever after deco. Je shopt in de winkel de allerleukste cadeautjes, feestversiering en de hipste babykamerdecoratie. Lieve merkjes als: A little lovely company, Done by Deer, Love mae, Eef Lillemore zorgen dat je in de winkel ogen te kort komt. De collectie van de webshop is in de fysieke winkel ook nog eens aangevuld met te gekke kledingmerkjes, waardoor de moderne shopper altijd aan zijn trekken komt.

 

Kids Concept Store & Family Café

Welkom bij Confetti

Alle kindjes mogen in de (speel)hoek

Show me some more confetti

Open chat
Hi! Wil je graag reserveren of iets vragen? We helpen je graag!
Liefs, Team Confetti